Szállítási információk:

Termékeink házhoz szállítását a GLS Hungary Kft., a Csomagpiac Kft., a GE Logisztika Kft., az Magyar Posta Zrt. és a WSZL Szállítmányozási és Logisztikai Kft. végzi.

Belföldi szállítási díj : grill kiegészítők esetében 1 890 – 1 990 Ft, grillek/kültéri konyha modulok esetében 12 000 Ft, gömbgrill/smoker esetében 5 000 Ft, pizzakemence esetében 3 000 Ft! Budapesten/Pest megyében a GRILLEKET/KONYHA MODULOKAT ingyenesen kiszállítjuk! Pest megyében hétvégén is szállítunk!

Utánvét díja: +1,5% (minimum +400 Ft, maximum + 2 500 Ft).

A megrendeléseket belföldön általában 1-2 munkanapon belül teljesítjük, készlettől függően. Budapesten/Pest megyében, amennyiben a megrendelt termék van készleten 24 órán belül tejesítjük a megrendelést. Eltérés esetén e-mail értesítést küldünk.

Fizetési módok:

Az alábbi módokon tudod kifizetni a megrendelt termékeket:

  1. Bankkártyával: Rakd a kiválasztott termékeket a kosaradba és fizesd ki a pénztárnál bankkártyával egyszerűen és gyorsan. Mi összekészítjük az előre egyeztetett időpont szerint és feladjuk a megrendelt termékeket.
  2. Banki átutalással: A megrendelés beérkezése után felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetünk, hogy a megrendelés végösszegét milyen számlaszámra kell átutalnod. Ha utalásod megérkezett, mi a leegyeztetett időponton belül összekészítjük és feladjuk a megrendelt termékeket.
  3. Utánvétel: Válaszd a fizetési módok közül az utánvételt és fizesd ki a vételárat a termékek átvételekor készpénzben a futárnak. Ennek díja bruttó +1,5% (minimum +400 Ft, maximum +2 500 Ft). Ezt a fizetési lehetőséget a rendszer azután ajánlja fel, hogy minden címadat kitöltésre került!
  4. Bizonyos termékek esetében Cofidis Áruhitellel: válaszd a fizetési módok közül a Cofidis áruhitelt, majd add be hiteligénylésed gyorsan és egyszerűen a hitelintézet felé.