Szeretettel üdvözöllek a Grill4U oldalán!

Ha Te is a minőségi grill, illetve BBQ élmény híve vagy, akkor a legjobb helyen jársz!

Grilláruházunkat 3 éve azért hoztuk létre, hogy profi amerikai sütőket mutasson be és tegyen elérhetővé a hazai érdeklődőknek. A grillezés, a BBQ szeretete mindig is jelen volt hazánkban, de a minőségi kerti sütőkre való igény most érte el hazánkat. Tapasztalataink szerint egyre többen döntenek tudatosan ezen a területen is, és választják azt a terméket, amely hosszú távon fogja céljaikat szolgálni. A Char-Broil, Napoleon, Fornetto, Masterbuilt kerti gáz, Hybrid, faszén és elektromos grilljeit, ia Z Grills pellet grilljeit, illetve a COZZE pizzakemencéit/sütőt/kerti konyháit a legnagyobb büszkeséggel képviseljük és kínáljuk.

Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük olyan minőségi sütőkkel és eszközökkel, amelyek használatával szinte biztosan felejthetetlen kulináris élményt varázsolhat a családtagjainak és barátainak. Így megtalálhatók nálunk a grill és BBQ eszközökön túl a minőségi pizzakemencék is, melyekkel pillanatok alatt készíthet nápolyi stílusú pizzát otthonában.

Nyugodtan megrendelheti bármelyiket a webshopon keresztül, mi biztosak vagyunk abban, hogy Ön elégedett lesz, bármelyik termék mellett is dönt. Grillezésre fel!

Nézz körül nálunk, amennyiben tanácsra van szükséged kérdezz bátran, amiben tudok segítek!

Grillezz velünk!

Kapcsolat:

e-mail: hello@grill4u.hu      

mobil: 06/50 117 5897

Facebook/grill4u.hu

Cégadatok:

Kozsár Csaba EV

2085 Pilisvörösvár, Madarász Viktor u. 77.

66100173-1-33